Frakt från 72.50 kr

Gratis gravyr av nappar

Little X-Mas

Dagarna har blivit betydligt kallare och det börjar skymma redan under sen eftermiddag. På Littledeluxe är detta ett tydligt tecken på att december – årets mysigaste månad – närmar sig …

Julen är hjärtats fest och en glädjefylld tid i en annars kall och mörk månad. Vi älskar julen, och julen är lika med närvaro, traditioner och mysiga förberedelser tillsammans med familjen. När man blir förälder ser man plötsligt julen i ett annat ljus än tidigare. Det är en fantastisk upplevelse att introducera de små guldklimparna till julens många traditioner. Det kan vara en överväldigande upplevelse för de små, eftersom julen innebär så många olika nya intryck. Intryck som att ta in och pynta julgranen, klippa julhjärtan, äta risgrynsgröt och förstås glädjen att ge och ta emot kalenderpresenter, adventspresenter och julklappar. De överväldigande intrycken kommer att fastna i de minstas medvetande och resultera i att barnen sakta bygger upp större och större förståelse, glädje och entusiasm inför julen för varje år som går.

Hos Littledeluxe hittar presenter till de minsta i alla prisklasser; oavsett om du letar efter kalenderpresenter, adventspresenter eller julklappar. Som något alldeles extra har vi i år satt ihop 24 kalenderpresenter och 4 adventspresenter, så att du kan överraska de små med presenter som är oumbärliga i vardagen.

Filter
FRIGG & Mushie Adventskalender
Storlek 1
Produktnr: Adventskalender-2022.6

673,00 kr