Frakt från 72.50 kr

Gratis gravyr av nappar

BIBS Supreme silikon storl. 2 symmetrisk Napp

Gravering: Möjlig
Material: Silikon
Produkttyp: Napp
Sköld - form: Symmetrisk
Storlek: 2
Sugdel - form: Symmetrisk
Sugdel - längd: 29 mm
Åldersgrupp: 6+ mån.
Serie: BIBS Supreme
Antal: 1
BIBS

BIBS är danskproducerat och återlanserades i ny design 2015. Sedan dess har BIBS tagit världen med storm. BIBS har bl.a. blivit otroligt populära för sitt breda sortiment av tidens mest populära färger.

BIBS finns i följande serier

BIBS Loops är aktivitetsringar som kan sättas ihop och användas för att hänga saker i över en barnvagn, spjälsäng, skötbord, lekhage etc, etc.. Sammansatta färger, som du själv vill, om och om igen. Loops är otroligt praktiska, har bra kvalitet och finns i samma moderiktiga färger som känns igen från BIBS Colour-napparna.

BIBS Colour är en klassisk rund napp. Den säljs i påsar om 4 st. i 2 st. blisterpaket och som en och en. BIBS Colour tillverkas i ett häftigt färgsortiment och enbart i latex.

BIBS de Lux är lyxvarianten inom BIBS runda nappar. Den säljs som enstaka och i paket om 4 st. En läcker kvalitetsnapp som har en kraftig sköld och snygg finish. Du har möjlighet att göra nappen personlig med barnets namn eller en rolig text. Bibs de lux säljs både i latex och silikon. Tänk på att silikonnappen är 3 mm kortare än latexnappen.

Bibs Night är runda nattnappar. Du kan få både BIBS Colour och BIBS de Lux som nattnappar. De säljs i paket om 4, 2 resp. 1. BIBS nattnappar har en självlysande ring som kan ses i mörkret av både föräldrar och barn. Bibs Night säljs i latex.

BIBS Supreme är BIBS serie med symmetriska nappar i exklusiv kvalitet och design. BIBS Supreme säljs som enstaka och finns i både latex och silikon. Napparna har en elegant sköld som är specialutvecklad för att ge optimal lufttillförsel till den känsliga huden runt barnets mun. Själva nappdelen är symmetrisk med platt hals. Därmed minskar trycket mot tandkött och gom.

40,50 kr 

% 58,00 kr  (30% sparat)

Omedelbart tillgänglig

Bibs - Välja variant
Gravyr
Lägg till namn eller text på nappen/napperne.
Gravyrersregler:
Max 12 tecken per rad och max 2 rader.
Gravyr
Dela din konfiguration
Produktnummer: SUP-50-Silicone
Variant: Supreme str. 2 - Peach Sunset