Frakt från 72.50 kr

Gratis gravyr av nappar

Om oss

LittleDeluxe – ett sunt val för ditt barn

På en informationssida för nyblivna föräldrar stötte jag en dag på en nybliven mammas frustration över skadliga och cancerframkallande ämnen i nappar. Varför stoppa i BPA, PVC och ftalater i nappar till små barn? Det kan jag inte se någon anledning till – varför utsätta våra små barn för ämnen som kan leda till sjukdom eller obehag när det går att undvika?

Jag är själv mamma till två härliga barn – en flicka och en pojke – och jag kan verkligen förstå hur det var som nybliven förälder att hitta rätt i bebisdjungeln. Det finns så många åsikter om vad man ska – och särskilt om vad man inte ska. Jag är från början utbildad socialrådgivare och har i många år arbetat med handikappade eller sjuka barn. Med min erfarenhet kände jag ett intresse för det här problemet och bestämde mig för att undersöka det närmare. Jag kom fram till att det fanns riktigt många nappar som innehåller ämnen som misstänks vara cancerframkallande.

När man är nybliven mamma är det omöjligt att sätta sig in i allt. Jag bestämde mig för att skapa en hemsida, sundanappar.se, som bara säljer nappar utan skadliga ämnen som BPA, PVC och ftalater för att hjälpa andra föräldrar att välja det hälsosamma alternativet. Som tur är har det hänt riktigt mycket med lagstiftningen om skadliga ämnen i produkter för barn, och flera napptillverkare har antagit ett ansvarsfullt förhållningssätt sedan jag startade sundanappar 2011.

Grundtanken bakom sundanappar.se är fortfarande att det ska vara ett ställe där föräldrar tryggt kan handla – så att krafterna kan användas på att hitta vägen i resten av bebisdjungeln eller på kvalitetstid med ditt barn. Därför hittar du bara produkter från de bästa och mest pålitliga bebismärkena hos oss.

Bästa hälsningar

Annette Jensen
LittleDeluxe