Frakt från 72.50 kr

Gratis gravyr av nappar

SE - Littledeluxe.se

Veckans Utvalda Fynd

Mushie Baby Cream 100 ml

112,00 kr  132,00 kr  (15% sparat)
Mininor Nappflaska 160 ml. 0+ mån.

99,00 kr 
Mushie Baby Shampoo & Body Wash 400 ml

174,00 kr  204,50 kr  (15% sparat)
FRIGG Daisy napp medicinsk silikon stl. 0-6 mån.

47,50 kr 

Nyheter

Mushie Napphålla

130,50 kr 
Mushie Baby Wrap

526,50 kr 
Mushie Kuvertlakan storl. Medium

196,50 kr 

Bestsellers

Mushie runde Tallrikarer

138,50 kr 
Mushie Nappbox

125,50 kr 
Mushie stapelbara muggar

130,50 kr 
FRIGG Daisy Napp i latex storl. 6-18 mån.

47,50 kr 

LittleDeluxe – ett hälsosamt val för ditt barn

"Alltför många babyprodukter produceras utan ordentlig kvalitetskontroll. Jag startade LittleDeluxe för att erbjuda föräldrar en trygg plats att handla på. Alla våra produkter är noga utvalda så att du inte behöver oroa dig för kvalitet eller ingredienser. LittleDeluxe säljer bara produkter jag vill ge till mina egna barn.” Annette Jensen

Alla produkter på LittleDeluxe är fria från bisfenoler, PVC och ftalater. Vi erbjuder endast kvalitetsnappar från välrenommerade märken som: Baby Nova, Bibs, Chicco, Difrax, Elodie, FRIGG, MAM, Mininor, Nip, Nuk, Philips AVENT och TommeeTippee. När du köper ditt barns napp på LittleDeluxe kan du få ett ingraverat namn eller en söt/rolig text på napparna gratis.

Nappar med namn är inte bara otroligt söta – de tjänar också ett praktiskt syfte. När ditt barns namn är ingraverat på hans eller hennes napp kommer både ni som föräldrar och pedagogerna på dagis/dagis/dagis lätt att kunna känna igen nappen som tillhör just ert barn. 

Gravering av nappar

Genom att skriva namnet på ditt barns napp undviker du att ditt barn byter ut sin napp med andra barn på institutionen. När nappar byts överförs bakterier från ett barn till ett annat. Genom att ha nappens namn minskar du risken för att ditt barn smittas av andra barn via överföring av bakterier från ett barn till ett annat.

När du köper nappar med ditt barns namn på Sundesutter.dk kan du vara säker på att graveringen varken är skadlig för ditt barn eller napparna.

Vi använder en modern UV-laser för graveringen. Denna metod ger ett jämnt och hygieniskt resultat och en text som inte slits av vid användning. Självklart kostar graveringen inte extra.

Personliga nappar – släpp lös din kreativitet

Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara när du skriver texter på napparna. Söta och roliga texter på napparna skapar glädje för de flesta föräldrar – och de är den perfekta presentidén om du vill överraska föräldrarna till en liten nappfantast med en personlig och 100 % unik gåva!

LittleDeluxe - en säker plats att handla på 

LittleDeluxe ger föräldrar en trygg och säker plats att handla åt sina barn.

Vi garanterar att alla våra produkter:
Är 100% fri från bisfenoler, PVC och ftalater Uppfyller alla danska och europeiska standarder och lagar.

Eftersom barn är olika är det också olika typer av nappar som de föredrar. Därför har vi valt att erbjuda ett stort och varierat utbud av nappar. På den här sidan hittar du allt från de tandvänliga napparna i anatomisk form, till de klassiska symmetriska napparna och de runda naturgummitapparna som vi rekommenderar för ammande barn.